Αντιδράσεις είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό, το σχόλιο που είχε κάνει η Ελένη Βιτάλη για τον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή.

Η ερμηνεύτρια είχε γράψει κάτω από μια ανάρτηση στο Facebook, όπου η Δέσποινα Βανδή φαινόταν να κάθεται στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή και να του τραγουδάει: «Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

βιταλη

Μιλώντας αυτή τη φορά στο Kalymnos_news.gr, η Ελένη Βιτάλη δήλωσε για το σχόλιό της: «Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές -δεν είναι κακό να το παραδεχτείς- μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω».

«Όχι ότι είναι μακριά αυτό που λέω από αυτό που συμβαίνει, αλλά καμιά φορά είναι αδηφάγος ο φακός», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό».