Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε δηλώσεις της το 2009 και πριν γνωρίσει τον Θέμη Σοφό, είχε αποκαλύψει ότι είχε χωρίσει από σχέση 3 χρόνων.

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τονίσει πως περιμένει έναν καινούργιο έρωτα. Και όπως φάνηκε εκ των υστέρων το σύμπαν την άκουσε και μάλιστα πολύ καλά.

Ήταν μια σχέση που με σημάδεψε

«Χώρισα πριν ενάμισι χρόνο από μια σχέση 3 ετών. Υπήρχε φθορά και αυτή η σχέση φάνηκε ότι είχε κάνει τον κύκλο της. Ήταν μια σχέση που με σημάδεψε, ήταν ο πρώτος άνδρας για τον οποίον ένιωσα κάτι ουσιαστικό. Τώρα μου λείπει ένας νέος σύντροφος. Θέλω έναν άνδρα να κάνω τα απλά καθημερινά πράγματα. Έναν άνθρωπο που θα με εμπνεύσει και θα μοιραστώ μαζί του πολλά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ζωή πριν από τον Θέμη Σοφό

Παρ’ όλα αυτά, μυστήριο καλύπτει την προσωπική ζωή της Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν γνωρίσει τον Θέμη Σοφό. Και αυτό καθώς καμία σχέση της δεν είχε γίνει γνωστή.

Μάλιστα κάτι τέτοιο ήταν και αρκετά δύσκολο εκείνη την εποχή, καθώς πριν το 2010 σπάνια έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας αναλυτικές προσωπικές πληροφορίες για τους διάσημους της showbiz.

Ας έχουμε στο μυαλό μας πως τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, οπότε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθεί κανείς με την προσωπική της ζωή.