Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, ρωτήθηκε για την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό.

Πιστεύω ότι έχει δίκιο η κοπέλα

«Δεν ξέρω τι εννοούσε η Θεοφανία Παπαθωμά με την ανάρτησή της, με θλίβει αυτό το γεγονός. Να δούμε τι θα συμβεί, να πάρει και τη δικογραφία. Εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η κοπέλα. Δεν μπορεί να πήγε στον ιατροδικαστή και να κατήγγειλε κάτι χωρίς να είναι αλήθεια», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Η καταγγελία έγινε από την αρχή

«Η αρχική καταγγελία έγινε από την αρχή και μετά δόθηκε το όνομα. Για το όνομα έδειξε ένα τακτ για να μην το κατήγγειλε από την αρχή. Το έκανε μετά, ο καθένας όποτε είναι έτοιμος», πρόσθεσε η Σοφία Παυλίδου.

Τουτουντζής: Η συμπεριφορά του Γεωργούλη ήταν πάντα καλοσυνάτη

Από τη πλευρά του, ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αλέξη Γεωργούλη, ανέφερε πως η συμπεριφορά του ήταν πάντοτε καλοσυνάτη.

Πρέπει να κάνουμε υπομονή

«Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές κι έχουμε κάνει εξώφυλλο και φωτογραφίσεις. Ευγενικός, χαμογελαστός και χιουμορίστας. Είναι πολύ φλέγον ζήτημα και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Δεν υπάρχει χρονόμετρο στο να πούμε κάτι», δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: