Το μεγάλο πάρτι της Ένωσης το Survivor All Star ανήκει πλέον στο παρελθόν με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να φοράει ξανά τα αθλητικά του και να ρίχνεται στο στίβο μάχης το βραδύ της Δευτέρας (24/4) για το έπαθλο της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας το οποίο κατέκτησαν με άνεση οι Κόκκινοι και έστειλαν τους Μπλε στην κάλπη για να βγάλουν στον τάκο για 9η φορά φέτος τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος όμως αυτή τη φορά δεν είδε με καλό μάτι την υποψηφιότητα του.


Το πάρτι της ένωσης μπορεί να διασκέδασε τις δύο ομάδες, όμως η συνύπαρξή τους στην ίδια καλύβα φάνηκε πως θα περάσει από 40 κύματα. Με το καλημέρα οι πρώτες διαφωνίες δεν άργησαν να φανούν. Μεταξύ των θεμάτων που προέκυψαν ανάμεσα στους παίκτες ήταν η επιλογή της θέσης για τον ύπνο, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για την στημένη ψηφοφορία στο πάρτι της ένωσης.


«Αυτό σίγουρα δεν θα πάει καθόλου καλά. Μάλλον επιστροφές - καταστροφές θα γίνουν εδώ πέρα. Ήδη έχουμε χωρίσει πλευρές πού θα κοιμάται η Μπλε και πού η Κόκκινη ομάδα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Πάει η ηρεμία μας. Ό,τι ζήσαμε από ηρεμία τελείωσε. Αρκετοί χάρηκαν και αρκετοί όχι. Εμένα δεν με πολυένοιαζε», τόνισε στη συνέχεια.


«Καλά εχθές οι χοροί και τα πανηγύρια αλλά σήμερα ξημέρωσε μία άλλη μέρα στο νησί. Από 8 άτομα εδώ στην παραλία γίναμε 17. Λογικά καλά θα πάει αυτό αμ δε!», σχολίασε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, μη αντέχοντας την… πολυκοσμία στη νέα κοινή καλύβα του Survivor, απομακρύνθηκαν σε άλλο σημείο.

«Όταν άρχισαν να ανεβαίνουν τα αίματα, υπήρχαν και κάποια beef, πήρα τον Σάκη και του είπα να φύγουμε. Πνίγομαι. Κι εκείνος τα ίδια αισθάνεται. Δόξα τω Θεώ που έχω έναν άνθρωπο να συνεννοούμαι. Πρέπει να συμβιώνω με άλλους 9 ανθρώπους, αυτό μου δημιουργεί στρες. Υπάρχει βαβούρα, οχλαγωγία… enough. Αυτή η εξέλιξη δεν με βοηθάει, μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ», ανέφερε στη συνέχεια η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.


Από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας δεν αντέχει την απουσία της Βρισηίδας Ανδριώτου. «Βρισηίδα μου, πέρυσι δεν νίκησες εσύ στον διαγωνισμό, εγώ νίκησα. Εγώ νίκησα άδικα. Δεν ήθελαν να το δώσουν σε εσένα και κρίμα, γιατί φέτος θα ήσουν εδώ μαζί μας χθες. Δεν κέρδισα κάτι παραπάνω από την περσινή μου νίκη, γιατί έτσι κι αλλιώς ήμουν εδώ. Αλλά δεν ήσουν εσύ. Φέτος νίκησε η Ρία. Και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί ήταν άξια και ικανή να κερδίσει. Της άξιζε. Όπως άξιζε και στην Εύη αντίστοιχα», ανέφερε ο 45χρονος φαρμακοποιός ο οποίος όμως δεν πλήττει στον Άγιο Δομίνικο ειδικά τώρα που μοιράζεται την ίδια καλύβα με τον Τάκη Καραγκούνια.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: