Πάρτι ένωσης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, με τους παίκτες να απολαμβάνουν ξεχασμένες «πολυτέλειες», αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να φάνε ένα πλούσιο γεύμα, αλλά και να κάνουν μπάνιο.

Ήρθε η ώρα να λουστούμε

«Μετά από 100 και μέρες ήρθε η ώρα να λουστούμε, να βάλουμε μαλακτική στα μαλλιά, να βάλουμε σκραπ στο σώμα και να αισθανθούμε άντρες! Άντρες σκληροπυρηνικοί, να είμαστε όπως πρέπει, γιατί έχουμε και το βράδυ να τραγουδήσουμε στο πάρτι της ένωσης», σχολίασε με χιούμορ μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το πάρτι της ένωσης ήταν και ο λόγος που προ λίγων ημερών ο Στέλιος Ρόκκος και η σύζυγός του ταξίδεψαν για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου ο δημοφιλής καλλιτέχνης να τραγουδήσει σε ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στους «Μπλε» και στους «Κόκκινους».

Η μονομαχία Λιανού - Ρόκκου στο Survivor All Star

Ωστόσο, ο ρόλος του Στέλιου Ρόκκου στο φετινό Survivor All Star δεν θα είναι μόνο καλλιτεχνικός, αφού ο τραγουδιστής δεν θα διστάσει να ριχτεί στον στίβο μάχης.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου για το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, τον προσκάλεσε σε μονομαχία στο επόμενο αγώνισμα, με τον Στέλιο Ρόκκο να αποδέχεται την πρόκληση.

Ο αγώνας που θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο 

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star ο Στέλιος Ρόκκος και Γιώργος Λιανός έρχονται αντιμέτωποι στον στίβο μάχης, σε μια ανατρεπτική μονομαχία.

Οι παίκτες στη συνέχεια θα έρθουν αντιμέτωποι σε έναν αγώνα με έπαθλο ασυλία, ενώ στο συμβούλιο του νησιού τα «αίματα θα ανάψουν» για ακόμη μία φορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: