H Θεοφανία Παπαθωμά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, στην οποία είχε γράψει με νόημα ότι «αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...», προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αναφέροντας ότι «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν». Η ίδια ξεκαθάρισε ότι «αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».



Αναφερόμενη και πάλι στην υπόθεση, σημείωσε: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι' αυτό θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών», κάνοντας λόγο για λογική σκέψη που εξέφρασε, χωρίς περαιτέρω σκοπό.

Πετράκος: Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από τον βιασμό των metooδων

Την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση σχολίασε ο Γρηγόρης Πετράκος σε ανάρτησή του στα social media.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε –μεταξύ άλλων– ότι «το τεκμήριο της αθωότητας αντικαθίσταται από τον βιασμό των metooδων». Στην ανάρτησή του με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και μετά την τοποθέτηση της συζύγου του, Θεοφανίας Παπαθωμά, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται στο ανδρικό και το γυναικείο φύλο, τη Δημοκρατία, το διοξείδιο του άνθρακα, τους συμπαντικούς νόμους, καθώς επίσης και στην αγάπη για την πατρίδα και τον Θεό.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε έρθει στην επικαιρότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας για τις «θεωρίες» που αναπαρήγαγε στο διαδίκτυο, καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να «ταρακουνηθούν» και να «ανασυνταχθούν» για όσα συμβαίνουν διότι «δεν έχουμε πολύ χρόνο».

«Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από τον βιασμό των metooδων», αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων.