Η Νόνη Δούνια μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή της, την καριέρα της στην πολιτική, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Για την παιδική ηλικία της

«Ήμουν αγοροκόριτσο, άτακτο και πολύ ενεργητικό παιδί. Οι γονείς μου ήταν αυστηροί. Έβαζαν κανόνες και αν δεν τηρούνταν, υπήρχαν συνέπειες», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Για το πέρασμα του χρόνου

«Άλλες μέρες είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο και άλλες μέρες λέω ότι δεν τα πάω καλά μαζί του. Οι ρυτίδες είναι τα σημάδια της ζωής μας».

Μεταξύ άλλων η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στη μητρότητα αλλά και στην ενασχόλησή της με την πολιτική.

Είμαι μητέρα, σύζυγος και μετά βουλευτής

«Η οικογένειά μου είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι μητέρα, σύζυγος και μετά βουλευτής. Από τότε που έγινα μητέρα, συγκινούμαι πάρα πολύ εύκολα. Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου, δυστυχώς για κάποιους θα ζήσω μέχρι τα 100», συμπλήρωσε η βουλευτής.

Δεν θυμάμαι τίποτε από τη στιγμή που λιποθύμησα στη Βουλή

«Δεν θυμάμαι τίποτε από τη στιγμή που λιποθύμησα στη Βουλή, έπαθα black out. Θυμάμαι ότι έπαθα ίλιγγο. Δεν ταρακουνιέμαι εύκολα. Ήμουν 7 ώρες στο χειρουργείο για μια επέμβαση στην καρδιά μου», αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.

Ποια είναι η άποψή της για τον έρωτα;

«Ο έρωτας αλλάζει μορφή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, δεν είναι όπως τα πρώτα χρόνια. Περάσαμε στο παρελθόν κρίση με τον άνδρα μου, είμαστε 20 χρόνια μαζί, τι είμαστε το τέλειο ζευγάρι; Όταν έγινα μητέρα συμβουλεύτηκα ειδικό και τώρα ακολουθώ ψυχανάλυση. Δεν ζήλεψα ποτέ τον άνδρα μου, τον γνώρισα στα 30 και είχε φύγει το τοξικό συναίσθημα της ζήλιας», σημείωσε.

Για τον σύζυγό της

«Δεν έχω πιστέψει ποτέ ότι κάποιος είναι δεδομένος στη ζωή μου. Ο καθένας είναι ελεύθερος. Από τότε που είδα τον άνδρα μου, τον Κυριάκο, είπα ότι θέλω να είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Ξεχώρισα στον σύζυγό μου τη σοβαρότητα, την ακεραιότητά του και τον τρόπο που με έκανε να αισθάνομαι γυναίκα».

Τη φλερτάρουν μπροστά στον σύζυγό της;

«Ο Κυριάκος είναι "προπονημένος" να με φλερτάρουν μπροστά του», αποκάλυψε η η Νόνη Δούνια.

Πολύ συχνά μας μπέρδευαν με την Εύη Αδάμ

«Πολύ συχνά μας μπέρδευαν με την Εύη Αδάμ. Έχει τύχει να μιλάνε στην Εύη Αδάμ για ώρες σε μια εκδήλωση που ήταν ο Κυριάκος πιστεύοντας ότι ήμουν εγώ. Είχα πολλές εκφράσεις θαυμασμού, περίμεναν κάτω από το σπίτι μου για ώρες», σημείωσε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.

Τέλος για την πολιτική έδωσε το δικό της μήνυμα

«Θέλω να έχω διάρκεια στον χώρο της πολιτικής. Θα ήθελα τα παιδιά μας να καταφέρουν να κάνουν αυτά που αγαπούν και να είναι ευτυχισμένα», τόνισε κλείνοντας η Νόνη Δούνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: