Ο Τζάστιν Μπίμπερ παρακολούθησε τη συναυλία του Φρανκ Όσιαν και η παρουσία του στο Coachella το βράδυ της Κυριακής δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φανς του, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τον πήρε ο… ύπνος.

Πιο αναλυτικά, βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει τον 29χρονο σταρ να... έχει αποκοιμηθεί για αρκετή ώρα, με τα χιουμοριστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν για το πόσο συναρπαστική βρήκε πραγματικά τη συναυλία, την οποία ο ίδιος αποθέωσε.

@pineappleonpisa six yrs but it’s past his bedtime #coachella #frankchella #teamselena #fyp ♬ original sound - user272927207382

Συγκεκριμένα, ο Μπίμπερ με ανάρτησή του στο Instagram φύλαγε μόνο τα καλύτερα για τον Όσιαν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τα έχασα από την εμφάνιση του Φρανκ Όσιαν στο Coachella. Η τέχνη του είναι απλά απαράμιλλη, το στυλ του, το γούστο του, η φωνή του, η προσοχή του στη λεπτομέρεια… Συγκινήθηκα βαθιά. Με έκανε να θέλω να συνεχίσω και να γίνω καλύτερος ως καλλιτέχνης. Συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά και μου έδωσε μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω πότε! Ευχαριστώ, Φρανκ».