Τα έπαθλα φαγητού στο Survivor είναι από τα καλύτερα δώρα για τους παίκτες, γιατί άλλωστε είναι και το μόνο ζητούμενο όταν η πείνα τούς εξαντλεί.

Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας και το έπαθλο φαγητού που κέρδισαν τη Δευτέρα του Πάσχα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αστειεύτηκε για τις «παρενέργειες» και το ιδιαίτερο βράδυ που είχε με ακατάλληλα όνειρα.

 Ο Κωνσταντίνος Βασάλος της ομάδας των διασήμων του Survivor εξέφρασε στο συμβούλιο του νησιού ότι δεν μπορούσε να σταθεί από το πολύ φαγητό. Αποχώρησε έτσι για λίγο από τη διαδικασία.

 

Ήταν στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη του Πάσχα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα του παιχνιδιού για το δύσκολο και ιδιαίτερο βράδυ που είχε στη συνέχεια.

 «Το πρωί αισθανόμουν σαν τον βόα που έχει φάει το θήραμα, έχει φουσκώσει η κοιλιά του και προσπαθεί με τα οξέα του στομάχου να το αφομοιώσει όλο αυτό. Δεν το έχω ξανανιώσει ποτέ αυτό στη ζωή μου. Το θέμα ποιο είναι;», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 «Από το πολύ κρέας οι ορμόνες ξαναλειτούργησαν, οπότε πέφτοντας για ύπνο είδα πάρα πολύ ωραία όνειρα. Πρώτη φορά ύστερα από τρεισήμισι-τέσσερις μήνες που βρισκόμαστε εδώ», συμπλήρωσε.

  «Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου και χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτό. Επιτέλους, ας είναι και ύπνος, είδα κάτι να κάνω ύστερα από τόσους μήνες απραξίας. Δεν πειράζει στον ύπνο μου, στον ύπνο μου… όπου μπορεί ο καθένας», κατέληξε αστειευόμενος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 Στο μεταξύ, όλα είναι έτοιμα στον Άγιο Δομίνικο για τον αγώνα που έχει καθιερωθεί ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους του Survivor. Οι παίκτες ανυπομονούν να ριχτούν στον στίβο μάχης και να παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο.

 Στο αποψινό επεισόδιο, μάλιστα, θα δώσει το «παρών» και ο Ατζούν Ιλίτζαλι. «Καλώς ήρθατε στον μεικτό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων», λέει χαρακτηριστικά και δίνει το σήμα.

 Από την αναμέτρηση δεν θα λείψει η ανταγωνιστικότητα. Ούτε, όμως, και τα πειράγματα, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκει το άλλο του μισό.

 Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα του συστήσει τον αντίστοιχο «Καραγκούνια» των Τούρκων, με τον οποίο έχουν την ίδια ηλικία.