H Χίλαρι Σουάνκ έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή τους θέλησε να δείξει στο κοινό της ακόμα μια στιγμή από την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ασπρόμαυρη, γυμνή φωτογραφία της, στην οποία, όπως λέει στη λεζάντα της ανάρτησής της, βρίσκεται στην 27η εβδομάδα της κύησης.

«Μία από τις αγαπημένες μου στιγμές στον χρόνο, μένοντας έγκυος (δίπλα στο να έχω τα μωρά μου μαζί μου στον κόσμο και να γνωρίσω και να παντρευτώ τον άντρα μου 💝) ήμουν 27 1/2 εβδομάδων εδώ. 🤞🏽🥰», έγραψε η Χίλαρι Σουάνκ.

Η 48χρονη ηθοποιός πόζαρε πρόσφατα, κρατώντας αγκαλιά τα νεογέννητα μωρά της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Οι τρεις τους αγναντεύουν το ηλιοβασίλεμα, ενώ το στιγμιότυπο ανέβασε στο Instagram και στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι (και κορίτσι! ) άξιζε. 👼🏼🤍 Καλό Πάσχα! 🐣🐣 Δημοσίευση από τον καθαρό Παράδεισο».