Τέλος στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος θέλησε να βάλει με μία οργισμένη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φανερά ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, η πρώην παίκτρια του Survivor τόνισε ότι η «εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τις γυναίκες» και έκανε ειδική μνεία στις απώλειες που είχε τον τελευταίο καιρό.

«Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά… φτάνει, παραπάει. Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος” μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι έγκυος. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε. Μην παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους. Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει. Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις», πρόσθεσε.