Πρώτη είδηση στα Μέσα Ενημέρωσης είναι η καταγγελία για βιασμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και η αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν τα όσα έχουν ακουστεί για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή είναι και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία τους συνδέει μια στενή σχέση από το παρελθόν. Η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση στον αέρα του «Πάμε Δανάη», αφού προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Πιο συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα τόνισε:

«Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα, να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Δείτε το βίντεο



Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα και, τέλος, επισήμανε: «Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη απ' όλων».

Όταν ήμουν μικρή έλεγα πως είναι ο μπαμπάς μου

Η ιδιαίτερη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη δημιουργήθηκε λόγω της φιλίας του με τη Βίκυ Σταυροπούλου, μητέρα της παρουσιάστριας και τηλεοπτικό ζευγάρι του ηθοποιού στο «Είσαι το ταίρι μου».


Τον Ιανουάριο του 2021, σε μία από τις δημόσιες αναφορές της στον Αλέξη Γεωργούλη, η Δανάη Μπάρκα είχε δηλώσει πως όταν πήγαινε στο σχολείο, οι συμμαθητές της πίστευαν ότι εκείνος ήταν ο μπαμπά της. Μάλιστα, εκείνη απολάμβανε την ιδιότητα της κόρης του γνωστού ηθοποιού και έτσι δεν αποκάλυπτε την αλήθεια.

«Όταν πήγαινα σχολείο τα παιδιά νόμιζαν ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο μπαμπάς μου. Επειδή τότε δεν υπήρχαν τα social media, δεν καταλαβαίναμε την απομυθοποίηση που συμβαίνει τώρα. Οπότε ό,τι βλέπαμε στην τηλεόραση θεωρούσαμε ότι ήταν αληθινό. Ερχόντουσαν λοιπόν τα παιδάκια στο σχολείο και μου έλεγαν "τι όμορφος είναι ο μπαμπάς σου" και εγώ τους απαντούσα "ευχαριστώ". Και κάθε ημέρα έφευγα από το σχολείο και έλεγα ότι με περιμένουν οι γονείς μου στο γύρισμα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: