Η Ιβάνα Κνολ πέρασε από τη συντηρητική στενωπό του Κατάρ, όπου βρέθηκε για να στηρίξει την Κροατία στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου, άβροχοις ποσί. Το μοντέλο από τα Βαλκάνια έκανε εντύπωση στο κρατίδιο της Ασίας και επέστρεψε στην πατρίδα του παρά τις απειλές ακόμα και για φυλάκιση, προϊόν των αισθησιακών εμφανίσεών του, και βέβαια έχει τη δυναμική ώστε να στηρίζει την παρουσία του ανεξαρτήτως αν το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2026.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Η πρώην Miss Κροατία είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι δεν αφήνει παραπονεμένους τους followers της στο instagram, καθώς η μία φωτογραφία διαδέχεται την άλλη.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, πόζαρε τόπλες στο Λος Άντζελες και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Το «κλικ» μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε 200.000 likes και αποθεωτικά σχόλια.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)



Χαρακτηριστική ήταν η εμφάνισή της προς το στάδιο «Al-Bayat». Φόρεσε ένα ερυθρόλευκο φόρεμα από καρό, σε μία προφανή αναφορά στη σημαία της χώρας της. Το ρούχο ήταν μακρύ και συνοδευόταν με κουκούλα. Ωστόσο, ήταν εφαρμοστό σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρινόταν από τους αυστηρούς νόμους του Κατάρ.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)