Με το Νίκο Μπάρτζη να γίνεται ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά τους Τάκη Καραγκούνια, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Σπύρο Μαρτίκα, τους Κόκκινους να κερδίζουν και να απολαμβάνουν ένα πασχαλινό τραπέζι, φιλίες να κλονίζονται, αλήθειες να βγαίνουν στο φως και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως θα γίνει ένα αγώνισμα ασυλίας λιγότερο από ότι αρχικά είχε αποφασιστεί εξαιτίας μεικτού αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας, επέστρεψε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά από ολιγοήμερες διακοπές λόγω Πάσχα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της για την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού.

Με ένα Instagram Story, η Κύπρια πρώην παίκτρια του Survivor All Star και τραγουδίστρια, έγραψε: «Δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Μπάρτζη, γιατί υποτίθεται ψηφίζουν αγωνιστικά! Επειδή τώρα κάποιον έπρεπε να στοχοποιήσουν, τα βγάλανε όλα στη φόρα! Ο Μπάρτζης ΜΙΛΗΣΕ».

Δείτε την ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου:

Ελευθερία Ελευθερίου

Στην ίδια ανάρτηση, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσθεσε: «Βλέποντας το σημερινό επεισόδιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρώτα με δικαιώνει ο Μπάρτζης(για το θέμα Στάθης-Μαρτίκας) και μετά ο Μαρτίκας. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και με αυτό πορεύομαι στη ζωή μου κάνοντας υπομονή. Θα τα πούμε σύντομα».