Η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τα social media.

Αν και οι κοινές αναρτήσεις τους στο Instagram είναι περιορισμένες, η ηθοποιός έκανε την εξαίρεση τη Δευτέρα του Πάσχα στις 17 Απριλίου 2023 και ανέβασε στο προφίλ της, ένα στιγμιότυπο από τις πασχαλινές τους διακοπές.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται οι δυο τους πάνω σε μία γέφυρα και να χαμογελούν ο ένας στον άλλο. «Χρόνια πολλά!!! Υγεία και Φως!!!» έγραψε η Άννα Μενενάκου στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε τη φωτογραφία



Η Άννα Μενενάκου βρέθηκε πριν μερικούς μήνες καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου αποκάλυψε και τη γνωριμία της με τον σκηνοθέτη.

Εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο. Τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον “Κοινό Παρανομαστή”. Η αλήθεια είναι πως εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε. Ήξερα μόνο πως είχε κάνει αυτή την ταινία. Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το “Δείπνο Ηλιθίων” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν.

Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου

Εκεί γνωριστήκαμε λίγο. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ. Και καλώς γιατί ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά σε καμία περίπτωση» είπε η Άννα Μενενάκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: