Η Σακίρα αποχαιρέτησε πρόσφατα τη Βαρκελώνη και μετακόμισε στο Μαϊάμι με τους δύο γιους της, τον Μίλαν και τον Σάσα. Ωστόσο, η αποχώρησή της στιγματίστηκε από μια πικρή εμπειρία με τον πρώην πεθερό της, Tζοάν Πικέ, η οποία φέρεται να έχει επηρεάσει την τραγουδίστρια και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αργεντίνικου μέσου ενημέρωσης «La Nacion», η Σακίρα και η οικογένειά της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι που έμεναν οι γονείς της τραγουδίστριας, λόγω επιστολής έξωσης που εξέδωσε ο πατέρας του πρώην συζύγου της.

Η επιστολή έξωσης, με καταληκτική ημερομηνία, θεωρήθηκε ως το τελευταίο χτύπημα της οικογένειας Πικέ προς τη Σακίρα και φέρεται να την έκανε να επισπεύσει την αναχώρησή της για τις Ηνωμένες Πολιτείες.



Η κατάσταση αυτή επηρέασε και κάποιους από τους πιο αγαπημένους συγγενείς της σταρ. Οι γονείς της δεν βρίσκονται πλέον στην Ισπανία και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι στο πλευρό της κόρης τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής.

Η επιστολή έξωσης δεν φέρεται να άρεσε στην τραγουδίστρια, καθώς θεωρήθηκε ως ένας σκληρός και απότομος τρόπος χειρισμού της κατάστασης. Η Σακίρα είχε αποφασίσει να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς η υγεία του πατέρα της είχε επιδεινωθεί και απαιτούσε θεραπεία που δεν ήταν διαθέσιμη στη Βαρκελώνη.

Ένα τηλεφώνημα που διέρρευσε μεταξύ της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ από την εκπομπή «Fiesta», αποκάλυψε ότι υπήρξε αλλαγή στα σχέδια και η μετακόμιση επιταχύνθηκε λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης του πατέρα της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Hola», το επόμενο βήμα θα ήταν μια νέα επέμβαση που θα αναλάμβαναν το δεύτερο τρίμηνο του έτους.



Το τηλεφώνημα δεν πήγε καθόλου καλά και ο Πικέ θύμωσε πολύ

Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην τραγουδίστρια εξήγησε ότι η Σακίρα αισθάνθηκε άβολα και αναστατώθηκε, επειδή η τελευταία συζήτηση δεν ήταν καθόλου φιλική. «Ο Πικέ θυμώνει, δεν ακούει τη λογική», πρόσθεσε η πηγή.

Η πικρή εμπειρία με την οικογένεια του Ζεράρ Πικέ έχει αναμφίβολα επηρεάσει τη Σακίρα και την οικογένειά της, αλλά η τραγουδίστρια φαίνεται να ανυπομονεί να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της στο Μαϊάμι με τα παιδιά της. Παρά τις προκλήσεις, δείχνει καλύτερα από ποτέ και οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη μουσική της κυκλοφορία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)