Ο κ. Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες και μη που συνάντησε όταν πρότεινε σειρές σε κανάλια.

Με ρώτησαν «ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους;»

Ο σκηνοθέτης εξομολογήθηκε πως «αντιστάσεις στο ξεκίνημα, όχι, δεν βρήκα. Ίσα - ίσα. Ούτε και για τους "Ψίθυρους καρδιάς" που το ήθελαν όλοι. Όχι, δεν το ήθελε ο ΑΝΤ1 και πήγα και το έκανα στο MEGA. Μου είχαν πει ''και ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους;''. Μόλις το άκουσε όμως ο Τζώνη Καλημέρης στο MEGA, είπε ''αυτό φερ’ το τώρα εδώ''. Αντίστροφα, όταν πήγα το ''Άγγιγμα Ψυχής'' στο MEGA είπαν όχι αλλά όταν το πήγα στον ΑΝΤ1 μού είπαν ''τώρα φερ’ το αυτό εδώ''. Αυτές είναι πάντα οι συμπτώσεις».

«Για παράδειγμα όταν πήγα για το "Τμήμα Ηθών" στον Μίνωα Κυριακού, μου είπε '"αύριο το πρωί αρχίζεις γυρίσματα'". Μόλις του περιέγραψα δηλαδή την ιδέα που ήθελα να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Στο θέμα των τσιγγάνων αισθάνομαι ότι βοήθησα πάρα πολύ

«Στο θέμα των τσιγγάνων αισθάνομαι πάρα πολύ ότι βοήθησα και μου το μετέφεραν οι ίδιοι. Μου μετέφεραν το γεγονός ότι πραγματικά η θέση τους άλλαξε βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι και άρχισε να γίνεται ένας βηματισμός. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ επιφυλακτικοί, είχαν μάλιστα δίκιο γιατί έχουν υποφέρει, αλλά μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο άνοιξαν όλες οι πόρτες» τόνισε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: