Συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο «Πάνος» του «Σασμού» και αδελφός του υπουργού Επικρατείας, Μάνος Γεραπετρίτης

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον συνεργάτη του «Ευθύμη Φαρμάκη» από τον «Σασμό» στο κατάστημα που διατηρεί στον Πειραιά, με τον ίδιο να μιλάει για τον κόντρα ρόλο που κλήθηκε να υποδυθεί.

«Στον “Σασμό” είχα έναν κόντρα ρόλο και σε έναν τέτοιο ρόλο μπορούμε να δείξουμε μερικά παραπάνω πράγματα. Ο “Σασμός” είναι μία εξαιρετική σειρά και αυτό φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Οι συντελεστές όλοι ήταν υπέροχοι και ήταν τιμή για εμένα που συμμετείχα», σημείωσε ο ηθοποιός.

Με τον Γιώργο Γεραπετρίτη έχουμε κρατήσει την αξιοπρέπεια από τους γονείς μας

Μιλώντας για τον αδελφό του, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο ίδιος περιέγραψε: «Είμαστε αγαπημένα αδέλφια, βέβαια εκείνος κάνει κάτι άλλο και εγώ κάτι άλλο. Είμαστε μια οικογένεια που ζήσαμε και μεγαλώσαμε στην Κάρπαθο. Ήρθαμε στην Αθήνα όταν ο μπαμπάς μας πήρε μετάθεση, γιατί ήταν δημόσιος υπάλληλος. Εγώ δεν φλέρταρα ποτέ με την πολιτική, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει η τέχνη που υπηρετώ με αγάπη και μεράκι».

«Από τους γονείς μας έχουμε κρατήσει την αξιοπρέπεια. Προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής, δίκαιος, έντιμος και να είμαι ένα ηθικό στοιχείο της κοινωνίας», πρόσθεσε ο Μάνος Γεραπετρίτης.