Ο Ηλίας Κιαζόλι βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 11/04/2023.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος επέστρεψε στον φετινό κύκλο, θέλησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Θα προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές και να παραμείνει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Αφού ολοκλήρωσε την προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης, ο Ηλίας Κιαζόλι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση. Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του για την απώλεια της αδερφής του.

Μαγείρεψα για την αδερφή μου

«Σήμερα δεν μαγείρεψα για κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα. «Μαγείρεψα για τον εαυτό μου, μαγείρεψα για ένα πρόσωπο που το αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά πιο πολύ για τον εαυτό μου.

Είναι μια περίεργη ημέρα για μένα διότι, σαν σήμερα, έχει γεννηθεί η αδελφή μου που έχω χάσει. Εντάξει, η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 χρονών. Σε περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν».

Τα βουρκωμένα μάτια του, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σύντομης αναφοράς, έδειχναν τη βαθιά συγκίνηση που αισθανόταν ο Ηλίας Κιαζόλι εκείνη τη στιγμή στο MasterChef.

O Ηλίας κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία στην οποία βρέθηκε με τη Στέλλα και τον Μότο στο ριάλιτι μαγειρικής. Επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef και αφιέρωσε τη νίκη στο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς του που έχασε.

Στο τέλος της δοκιμασίας, η Στέλλα «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα. Από τον εξώστη της έλεγαν ότι είναι καλό το αποτέλεσμα. Απλά χρειαζόταν να βάλει περισσότερη αγάπη στο πιάτο της.

Όταν τη ρώτησε τι έπαθε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η Στέλλα σημείωσε ότι είναι από την ένταση. «Καθάριζες κρεμμύδια;» την πείραξε ο κριτής για να ελαφρύνει το κλίμα, με τη Στέλλα να σημειώνει ξανά ότι τα δάκρυα είναι από την ένταση.\

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: