Τις τελευταίες τρεις ημέρες η Σούπερ Κική βρίσκεται αρκετά μακρία από την Ελλάδα. Αν και πρόσφατα έζησε μια κακή δικαστική εμπερία, η γνωστή Influencer άφησε πίσω της τις δύσκολες στιγμές με το αυτόφωρο και τα δικαστήρια και ταξίδεψε ως την Ινδία. To ταξίδι είναι για 11 ολόκληρες ημέρες μαζί με ένα γκρουπ ανθρώπων, χωρίς να γνωρίζει κανέναν.

Yoga και διαλογισμός

Η Σούπερ Κική βρίσκεται ήδη τρεις ημέρες στην Ινδία και της απομένουν άλλες 9. Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας δημοσίευσε ένα μεγάλης διάρκειας βίντεο από τις στιγμές που έχει ζήσει ήδη εκεί. Η νεαρή Instagrammer πήγε με σκοπό να ηρεμήσει και να κάνει γιόγκα και διαλογισμό…

Το μήνυμα στους φίλους της στα social

«Παιδιά εάν είστε σε δίλημμα να κάνετε ένα τέτοιο ταξίδι να το κάνετε! Εγώ πέρα από τη φίλη μου την Μάιρα, δε ξέρω κανέναν άλλον ούτε είναι followers μου τα κορίτσια ούτε τίποτα. Κουβέντα στην κουβέντα κατάλαβα πως όλες κάναμε αυτό το ταξίδι με σκοπό να ξεπεράσουμε κάτι και να το αφήσουμε πίσω, να κάνουμε γιόγκα και διαλογισμό σε μέρη που δε σου θυμίζει τίποτα το κακό παρελθόν σου!

Βρίσκομαι μόνο τρεις μέρες εδώ και έχω ακόμα άλλες 9 και νιώθω ότι δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου! Που εγώ βαριέμαι άπειρα τα ταξίδια και γκρινιάζω φουλ! Εδώ αλήθεια ζω το όνειρο παρ’ όλο που έχει άπειρη ταλαιπωρία!» αποκάλυψε η Σούπερ Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.