Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ, υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσα σε Μαριαλένα και Σάκη, που δεν τον είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του «Survivor All Star», Γιώργος Λιανός, τους «πρόδωσε» και έδωσε το κλίμα που οι τηλεθεατές δεν είδαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριαλένα δεν σταματούσε να κατηγορεί τον Σάκη, η οποία ήταν η μοναδική παίκτρια που δεν πρόλαβε να κάνει βολές. Η Μαριαλένα κόλλησε πολύ στο παζλ και θεώρησε ότι ο Σάκης δεν τη βοήθησε, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό επεισόδιο.

Μόλις προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, αναρωτήθηκε αν υπάρχουν τέτοιοι άνδρες, όπως ο Σάκης, που να αγαπούν τόσο πολύ τις γυναίκες. «Πού είναι αυτοί οι άνδρες;», είπε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω και τη Μαριαλένα, γιατί η συμπεριφορά της θυμίζει συμπεριφορά μικρού κοριτσιού… ».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, η Μαριαλένα ήταν ιδιαίτερα «επιθετική» απέναντι στον Σάκη λέγοντάς του: «Τόσους βοήθησες στο παζλ. Σε εμένα βρήκες να κάνεις λάθος;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: