Από την τρίτη ημέρα των γυρισμάτων της 2ης σεζόν του "Maestro" πήραμε μια ματιά μέσα από τον επίσημο Instagram λογαριασμό της σειράς, αλλά και τον Instagram λογαριασμό του δημιουργού και πρωταγωνιστή, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος έχει ζωηρέψει έντονα τον τελευταίο καιρό. 

Όπως φαίνεται από τα γυρίσματα σε πρώτο πλάνο είναι ο..."μαέστρος" της σειράς, με το σενάριο στο χέρι και συνεχώς να επιβλέπει το πλατό όντας και ο σκηνοθέτης της. Από τις φωτογραφίες διακρίνεται πως γυρίζεται μια σκηνή στο μαγαζί του Χαράλαμπου (Γιάννη Τσορτέκη) και της Μαρίας (Μαρία Καβογιάννη) όπου συναντώνται γύρω από ένα τραπέζι με το σόι της συντρόφου του γιου του, που τον υποδύεται ο Γιώργος Μπένος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για το σενάριο της 2ης σεζόν, πέραν από το ότι το πρώτο επεισόδιο μάλλον θα αφορά την χαρακτήρα της Στεφανίας Γουλιώτη, καθώς θα φέρει τον τίτλο "Mother"/Μητέρα. Ο Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι θα συστηθούμε σε αρκετά νέα πρόσωπα και πως η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν.

Δείτε το υλικό από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Maestro: