Στην κορυφή των θεμάτων της επικαιρότητας βρίσκεται από το καλοκαίρι ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ  με τη Σακίρα. Εδώ και λίγες ώρες όμως, ένα νέο σκάνδαλο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο θέλει τη νεαρή σύντροφο του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία να τον έχει απατήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», η Κλάρα Κία «ίσως» έχει ήδη απατήσει τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή με τον πασίγνωστο προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει κατακτήσει και Champions League με τον Ζεράρ Πικέ  ως το βασικό του στόπερ, φαίνεται πως ξέρει εδώ και χρόνια τηνΚλάρα Κία η οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τα παιδιά του στην Βαρκελώνη, όπως αναφέρουν πάντα τα ίδια μέσα. Όπως λένε επίσης, η όποια σχέση της Κία με τον Καταλανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι έγινε ως μια «πράξη εκδίκησης» από τη νεαρή για να «ισοφαρίσει» την απιστία του  Ζεράρ Πικέ  με μια νεαρή δικηγόρο.

Τα ίδια μίντια λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση των δύο καθώς, συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις και και τις αναρτήσεις στα social media, χωρίς κάποια ένταση να είναι εμφανή

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μίλησε πριν λίγο καιρό για την εποχή του στον σύλλογο και μοιράστηκε τις απόψεις του για τις τρέχουσες υποθέσεις της πρώην ομάδας του. Σε συνέντευξή του στη Jijantes, ο Πικέ είχε αναφερθεί και στη σχέση του με τον πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα και παραδέχτηκε ότι είχαν αρκετές εντάσεις προς το τέλος της θητείας του στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional, ο Πικέ προτιμάει τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία από τη Σακίρα, λόγω των πιο φιλελεύθερων απόψεών της για τις σχέσεις.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η νεαρή, είναι υποστηρίκτρια ενός λογαριασμού στο Instagram που ονομάζεται «The Poly Spot» και προωθεί… τα οφέλη των πολυγαμικών σχέσεων. Σε αντίθεση με τη Σακίρα, που είναι πιο συντηρητική και ενδιαφέρεται για τους οικογενειακούς δεσμούς, η Κία όπως αναφέρει το άρθρο, είναι πιο ανοιχτή στις πολυγαμικές σχέσεις και πιστεύει σε μια αγάπη που βασίζεται στην πίστη και όχι στην αφοσίωση.