Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις των παικτών στο Survivor All Star.

Λίγες μέρες μετά την αποβολή Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη για επικοινωνία με ντόπιο, στον οποίο έδωσαν χρήματα για να τους προμηθεύσει φαγητό, ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η Αφροδίτη Σκαφίδα καταγράφεται να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού. Το κλιπ που αναρτήθηκε αρχικά στο Nassosblog.gr και προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δείχνει την παίκτρια να τρώει κρυφά φαγητό, και συγκεκριμένα κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτα, στο δάσος, εκτός παραλίας.

Χαμογελαστή, κοιτά στην κάμερα του άγνωστου ατόμου που την καταγράφει, τρώει και να στέλνει φιλιά.

Το άτομο είναι πιθανό να είναι ντόπιος που την προμηθεύει, χωρίς, ωστόσο, αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Ακόμη, το συγκεκριμένο βίντεο είναι από τον πρώτο μήνα της Αφροδίτης Σκαφίδα στο ριάλιτι.


Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τρία συνολικά βίντεο

«Υπάρχουν τρία συνολικά βίντεο, όπως γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ μας, τα οποία έχουν στα χέρια τους άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας ντόπιος αυτός που την έχει προμηθεύσει με μια ρυζογκοφρέτα, μπάρα δημητριακών. Κάπου στέλνει τις ευχαριστίες της», αναφέρθηκε στην εκπομπή. Στα άλλα βίντεο πρωταγωνιστούν παίκτες που στα συμβούλια φωνάζουν και βοηθούν στην αποβολή παικτών, για τους ίδιους λόγους, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: