Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Light στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός τράπερ αρχικά μίλησε για την κοπέλα του και αναφέρθηκε και στον Mad Clip.

H κοπέλα μου είναι πάντα δίπλα μου

«H κοπέλα μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, όπως κάνω κι εγώ. O Mad Clip ήταν τεράστια ευλογία και μόνο που πέρασε από τη ζωή μου. Tο κολιέ που φοράω είναι μια καθημερινή υπενθύμιση του Mad Clip».

Στη συνέχεια απάντησε αν θα συμμετείχε ποτέ σε ριάλιτι, αλλά και ποια είναι η γνώμη του για τον Γιώργο Λιάγκα.

Αρνήθηκα να πάω στο Survivor

«Μην είμαστε υποκριτές, δεν αναγκάζουμε κανέναν να ακούει το είδος της μουσικής που κάνουμε. Αρνήθηκα να πάω στο Survivor γιατί δεν ήταν έξυπνο για την καριέρα μου να κυνηγάω καρύδες και μπανάνες. Ο Τριαντάφυλλος πήγε στο Survivor γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και καλά έκανε».

Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα

Για τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον βλέπω μόνο όταν με αναφέρει, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον βλέπει. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα για να του δώσω και νούμερα. Δεν φέρθηκε πολύ έξυπνα ο Γιώργος Λιάγκας για άνθρωπος 55 ετών».

Το συζήτησα με τον ψυχολόγο μου

Ενώ αποκάλυψε: «Το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει για εμένα ήταν πως είμαι βαρετός. Το συζήτησα με τον ψυχολόγο μου και καταλήξαμε πως δεν είμαι. Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια που έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή. Οι άνδρες δεν θέλουν να μιλάνε για την ψυχοθεραπεία γιατί έχουν άλλα πρότυπα, το θεωρούν ταμπού. Δοκίμασα να λύσω τα προβλήματά μου με το αλκοόλ, δεν λειτουργεί αυτό, είναι καλό να δουλεύεις την ψυχή σου».


Για την προσωπική του ζωή

«Είμαι τώρα 28 ετών, είμαι επιφυλακτικός με την ιδέα του γάμου γιατί η οικογένειά μου ”διαλύθηκε” όταν ήμουν σε μικρή ηλικία. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος στην απόφασή μου να παντρευτώ για να μην αντιμετωπίσουν τα παιδιά μου ένα διαζύγιο. Η πατρική φιγούρα μού έχει λείψει τα τελευταία χρόνια που έχει φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή», είπε καταλήγοντας ο Light.

Θα, πρέπει να αναφέρουμε ότι η μεγαλύτερη συναυλία του Light θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας μετέδωσε τις δηλώσεις που έκανε ο Light στο «MEGA Καλημέρα» και αποφάσισε να απαντήσει στον τράπερ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: