Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε σήμερα τα πιο «καυτά» νέα της showbiz και τα παρουσιάζει σε ένα σύντομο βίντεο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε ότι τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι. «Οι εξωγήινοι επιθεωρούν τη Γη χιλιάδες χρόνια τώρα, προσπαθούν να αναβαθμίσουν το DNA των ανθρώπων»/ «θα ήθελα όταν πεθάνω να έχω τσίτα δερματάκι».

«Δεν πιστεύω ότι στο φλερτ είναι κυνηγός ο άντρας, οι γυναίκες τελευταία φλερτάρουν περισσότερο τους άντρες, είναι μια καινούργια συνθήκη. Η σημερινή τηλεόραση είναι "Big Brother", γίνεται υπερανάλυση των θεμάτων χωρίς ουσία», δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Η Μιμη Ντενίση δήλωσε: «Δεν είναι ωραίο ένας άντρας να μιλάει για τη σχέση του με μια γυναίκα. Είναι απαράδεκτο όταν μια σχέση δεν είναι γνωστή να κοινοποιείται από έναν άντρα, είναι ένα είδος bullying».

ntenisi

Ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Η ιστορία με τον Λαζόπουλο είναι ψεύτικη και δημιουργείται κυρίως από τα site. Συναντηθήκαμε με τον Λάκη Λαζόπουλο, φάγαμε. Θα συνεργαζόμουν με τον Λαζόπουλο αν μας ταίριαζε το κόνσεπτ. Υπάρχει σχέση με τον Λάκη, γιατί κάποιος που ασχολείται με μια γυναίκα 20 χρόνια σημαίνει ότι αυτή η γυναίκα τον απασχολεί».

Δείτε το video: