O Τάσος Τρύφωνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που πήρε από τον Γιώργο Λιάνη και την πολυσυζητημένη εξομολόγηση για την ερωτική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πριν από λίγες ημέρες στο «Τετ α τετ» ο Γιώργος Λιάνης είχε προβεί σε αποκαλύψεις για την αείμνηστη ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις, ενώ και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του

Η αποκάλυψη Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Τη συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…», είπε αρχικά. «Με ρώτησε: "Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;". Και εγώ είπα αυθορμήτως "έχεις!". Μου λέει "τι;". Και λέω: "Το στήθος σου". Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει "Πάρ’ το", ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης.


Ο Τάσος Τρύφωνος εξήγησε γιατί άφησε τις συγκεκριμένες δηλώσεις

«Έχει τύχει άνθρωποι να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να μη βάλω κάτι στη συνέντευξη γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να πουν, όπως έχει τύχει να το κάνω και από μόνος μου για να προστατέψω ανθρώπους. Μια πολύ σπουδαία τραγουδίστρια, για παράδειγμα, μου είπε “αν κυκλοφορείς με τα μίνι στον δρόμο, πώς περιμένεις να μη σε πειράξουν;” και το έκοψα από μόνος μου».

Δείτε το βίντεο από το 06:40 και μετά:



Θα την «έκοβα» εάν δεν ήταν γραμμένη στο βιβλίο του δυο χρόνια

Στη συνέχεια δήλωσε: «Τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θα την πέταγα εάν δεν ήταν γραμμένη στο βιβλίο του δυο χρόνια. Εάν δεν υπήρχε καταγεγραμμένο στο βιβλίο, στο μοντάζ θα το έκοβα. Από τη στιγμή που ήταν γραμμένο στο βιβλίο, και μάλιστα πρόκειται για ένα βιβλίο με μεγάλη προβολή. σκέφτηκα πως ό,τι έχει γραφεί στο βιβλίο πριν από δυο χρόνια, είναι γνωστό. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται τώρα.

Ο Γιώργος Λιάνης είναι ένας κύριος, δεν είναι χυδαίος, σου μιλάει και νομίζεις ότι σου μιλάει ένας ποιητής. Ούτε ήθελε να θίξει τη Βουγιουκλάκη ο Λιάνης. Με τις γυναίκες είναι σαν να κρατάει στα χέρια του ένα εύθραυστο λουλούδι, αν δεις πώς μιλάει γι’ αυτές. Στενοχωρήθηκα με αυτό που έγινε», είπε ο Τάσος Τρύφωνος.