Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Θεοδώρα Τζήμου. Η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της καριέρας της, λέγοντας πως δεν έχει υπάρξει πολύ στην τηλεόραση καθώς δεν της άρεσε η έκθεση.

«Δεν έχω υπάρξει πολύ στην τηλεόραση. Γενικά δεν είχα καλή επαφή, δεν μου άρεσε η έκθεση. Μεγαλώνοντάς, κάτι τέτοιους δαίμονες τους ξορκίζω. Είχα την στήριξη των γονιών μου αλλά με έναν περίεργο τρόπο. Βρέθηκε η μητέρα μου στα Γιάννενα και παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που ασχολείται με το θέατρο και ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος. Μετέπειτα ήταν πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο γονείς μου», είπε αρχικά η Θεοδώρα Τζήμου.

Η Θεοδώρα Τζήμου είπε στη συνέχεια: «Μου αρέσει να μην πολυκυκλοφορώ. Δοκιμάζω αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να το κάνω. Στην οδήγηση δεν με εμπιστεύομαι. Στο καθημερινό μου πρόγραμμα κάνω καθημερινό σχεδιασμό για το πόση ώρα πριν θα ξεκινήσω. Οι γονείς μου το κάνουν αυτό. Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και έχω μεγαλώσει με τη συνήθεια να περπατάω. Μετά την καραντίνα βρήκα και άλλους ανθρώπους που πηγαίνουν συχνούς περιπάτους».

Η Θεοδώρα Τζήμου ανέφερε επίσης: «Οι επιλογές μου έχουν να κάνουν με το που βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή. Με ένα τρόπο τα πράγματα με οδηγούσαν κάπου αλλού από εκεί που νόμιζα πως πηγαίνω. Για εμένα έχει μεγάλη σημασία η ομάδα και το σενάριο. Τον ρόλο μου τον λατρεύω. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μη βάζω την ηθικολογία μέσα. Η Βικτώρια (Παράδεισος των κυριών) είναι αδίστακτη και αγαπώ το κακό της κομμάτι. Έξω με ταυτίζουν με τον ρόλο και προσπαθώ να δείξω πως δεν είμαι κακιά».

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Κλείνοντας, η Θεοδώρα Τζήμου είπε: «Όταν διαβάζω έναν ρόλο προσπαθώ πάντα να τον κατανοήσω και δεν τον κρίνω. Είμαι αντιφατική σαν άνθρωπος και προσπαθώ να υπάρχω σε όλες τις εκφάνσεις μου».