Η Ελένη Χαμπέρη επέστρεψε μόλις χθες από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και σήμερα βρέθηκε στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι να μιλήσει για την εμπειρία της.

Η ωραία Ελένη του Survivor παραδέχτηκε ότι παρόλο που έκανε παρέες, ήρθε πιο κοντά με τη Σταυρούλα, η οποία και τη στήριζε, αλλά δεν κατάφερε να απολαύσει όσο πίστευε ή θα ήθελε την παραμονή της στο παιχνίδι.

H Ελένη συνέχισε μιλώντας για τις καταστάσεις που βίωνε στο παιχνίδι αλλά και για τα όσα έζησε από τους συμπαίκτες της. «Όλοι από αυτό το παιχνίδι ξεκινήσαμε, μη βγαίνεις και το μηδενίζεις τώρα», σχολίασε η Ελένη Χαμπέρη, λέγοντας πως νιώθει ότι είναι πάρα πολύ άδικο όλο αυτό που συμβαίνει και πως έχει πάθει σοκ με τα βίντεο που κυκλοφορούν και με ανθρώπους που ενώ είναι μέρος αυτού του προγράμματος, βγαίνουν και το κατηγορούν.

Η Ελένη Χαμπέρη όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους άλλοτε συμπαίκτες της που αποβλήθηκαν, όπως τον Γκότση, τον Πιλίδη και τη Δαλάκα με την Ασημίνα, είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι η παραγωγή έδιωξε τόσο μεγάλα ονόματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. «Για να πάρεις απόφαση να διώξεις δυνατούς παίκτες μάλλον έχεις αποδείξεις», σχολίασε η Ελένη.

Η Ελένη Χαμπέρη έλυσε και άλλη μία απορία κάποιων που ήταν δύσπιστοι σε ό,τι αφορά τις ψαριές που παρακολουθούμε κάθε τόσο και λιγάκι να έχουν παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. «Αλήθεια ψαρεύει ο Κόρο τα ψάρια που βλέπετε», είπε.

Η Ελένη Χαμπέρη επίσης είπε: «Αν έκοβαν λεφτά από τους παίκτες που παραβίαζαν κανόνες, δεν θα τολμούσε κανείς να το κάνει».