Για ειδύλλιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο κάνουν λόγο τις τελευταίες ημέρες τα «πηγαδάκια» της showbiz, με τους δύο εμπλεκόμενους να μην έχουν κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές εβδομάδες, η είδηση για το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου, έσκασε σαν «βόμβα», με τους δυο τους να αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος τους έκαναν λόγο για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, σημειώνοντας ότι το πρώην ζευγάρι είχε έρθει πολλές φορές σε διάσταση, ενώ είχαν κάνει και προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους.


Η επόμενη ημέρα φαίνεται πως βρίσκει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, και έχει έρθει πολύ κοντά με τον συνεργάτη, μεταξύ άλλων, της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Όταν ο Νίκος Συρίγος είχε πάρει συνέντευξη από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη το 2021

Τις φήμες που κυκλοφόρησαν ακολούθησε και βίντεο που ήρθε εκ νέου στην επικαιρότητα, από συνέντευξη που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη το 2021.

«Στα μάτια τα δικά μου είσαι πιο όμορφη από ποτέ», ακούγεται να της λέει ο Νίκος Συρίγος, στην αρχή της συνέντευξης, με την ίδια να τον ευχαριστεί.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο δημοσιογράφος κάλεσε την τραγουδίστρια να σχολιάσει μια δήλωση που είχε κάνει τότε ο πρώην σύζυγός της, σύμφωνα με την οποία ο Σπύρος Δημητρίου ζήλευε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ευχόταν να ζηλεύει και η ίδια.


«Η εκδήλωση μιας μορφής ζήλιας, όχι της ζήλιας που σε αρρωσταίνει και σε πιέζει, αλλά το να έχεις μια αίσθηση “ζηλίτσας” για τον άλλο είναι και ένας τρόπος εκδήλωσης του έρωτα», είχε σημειώσει τότε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το «ερωτεύομαι» του Νίκου Συρίγου φούντωσε τις φήμες για ειδύλλιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Την ίδια ώρα, πριν από μερικές ημέρες ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος δημοσίευσε στο blog του στο queen.gr, ένα κείμενο με τίτλο «Ερωτεύομαι».

Μεταξύ όσων αναφέρει ο δημοσιογράφος για την άνοιξη και τον έρωτα, σημειώνει ότι «Δεν χωράει στον έρωτα δειλία. Προχώρα… Μόνο μπροστά… Να σκέφτεσαι πάντα πόσο χαρούμενος ήσουν στην αρχή κι όχι πόσο λυπημένος στο τέλος. Δεν είναι ανοησία. Είναι ζωή. ΖΩΗ».


«Στους ανθρώπους μπορείς να ερωτευτείς και χωρίς να αναπαραχθείς. Να ερωτευτείς για τον έρωτα. Ή για το γαμώτο. Κι ας έχει γίνει πια πολύ δύσκολη πίστα ο έρωτας. Ο πραγματικός. Όχι αυτός που “πουλάνε”. Να ξέρεις κάτι. Δεν θέλει πολλά για να ερωτευτείς. Αρκεί μια ματιά και μια μυρωδιά. Μεγάλο πράγμα η μυρωδιά», τόνιζε ακόμη στο κείμενό του, δίνοντας «τροφή» στις φήμες για την προσωπική του ζωή.

«Γίνεται να ξε-ερωτευτείς, όχι να ξε-αγαπήσεις» είπε ο Δημητρίου μετά το διαζύγιο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σημειώνεται ότι, λίγο καιρό αφού η είδηση του διαζυγίου του πρώην ζευγαριού έγινε γνωστή, ο Σπύρος Δημητρίου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Γεια σου».

«Τώρα δυστυχώς είναι ο κανόνας, αυτό εμένα με στεναχωρεί γιατί έπεσα και εγώ στον κανόνα ότι παντρεύονται όλοι και χωρίζουν. Συμβαίνει και πιο γρήγορα έχει υπάρξει και πιο αργά. Πάντως κρατάω ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς αλλά όχι να ξε-αγαπήσεις», είχε αναφέρει ο γνωστός δικηγόρος.

«Διατηρώ άριστες σχέσεις είναι μια σούπερσταρ υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω ακόμα πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Τη θαυμάζω σαν καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα προσωπικά είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε...», πρόσθεσε.

«Πάντα φταίνε και οι δύο και πάντα και οι δύο κάνουν την αυτοκριτική τους, φαντάζομαι, αλλά τώρα στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν το γάμο, οπότε τα έκανα όλα μαζί», είπε ακόμα ο Σπύρος Δημητρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: