Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση; Έτσι φαίνεται, εάν επαληθευτούν οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την 28χρονη Βρετανίδα παρουσιάστρια ριάλιτι, Μάγια Τζέιμα.

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ φέρεται να βγαίνει κρυφά με την 28χρονη τηλεπαρουσιάστρια και μάλιστα, «της έστειλε τριαντάφυλλα ως ρομαντική χειρονομία» αφότου τους σύστησαν κοινοί φίλοι, σύμφωνα με την Sun.

Τι παίζει με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και την Μάγια Τζέιμα;

Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα πως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο – ο οποίος μέχρι πρόσφατα υποτίθεται πως ήταν ζευγάρι με την Τζίτζι Χαντίντ – και η Μάγια Τζέιμα «είναι σε τακτική επαφή και έχουν βγει μια σειρά από ραντεβού», αλλά «δεν βιάζονται να κάνουν κάτι».

Η πηγή πρόσθεσε: «Και οι δύο έχουν πρόσφατα βγει από μακροχρόνιες σχέσεις οπότε κανείς τους δεν βιάζεται να κάνει κάτι – διασκεδάζουν και βλέπουν πώς θα πάει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya Jama (@mayajama)


Το φημολογούμενο ζευγάρι φέρεται να πέρασε μαζί κάποιο χρόνο στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα, όπου βρέθηκαν και οι δύο για δουλειά. Επίσης, φωτογραφήθηκαν να φεύγουν από το κλαμπ Le Piaf στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, μαζί με φίλους.

«Ζουν σε διαφορετικές χώρες και η Μάγια έχει ξανακάνει σχέση εξ αποστάσεως και ξέρει ότι είναι δύσκολο, οπότε παίρνουν τα πράγματα μέρα με τη μέρα. Ο Λέο σίγουρα την έχει φλερτάρει όμως, του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί της» πρόσθεσε η πηγή. Το Φεβρουάριο, οι δυο τους εθεάθησαν επίσης να διασκεδάζουν μαζί στο Λονδίνο σε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των BAFTA.



Πάει το ειδύλλιο με την Τζίτζι Χαντίντ - «Απλά ξεφούσκωσε»

Μέχρι πρότινος πάντως, οι φήμες ήθελαν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο ζευγάρι με την  Τζίτζι Χαντίντ, αν και το ρομάντζο φέρεται να «ξεφούσκωσε». Πιο πρόσφατα μάλιστα, εθεάθησαν και οι δύο στο afterparty για τα Όσκαρ. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People πως το μοντέλο «δεν τον έχει δει εδώ και κάποιο διάστημα. Απλά αποφάσισε ότι είχε τελειώσει μαζί του. Βρίσκονται σε πολύ διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους. Εκείνη δίνει προτεραιότητα στο να είναι μητέρα. Δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρό ούτως ή άλλως. Απλά ξεφούσκωσε».

Πρόσφατα χωρισμένη και η Μάγια Τζέιμα

Όσο για την Μάγια Τζέιμα, πέρυσι διέλυσε τον αρραβώνα της με τον αστέρα του NBA, Μπεν Σίμονς. Η Βρετανίδα παρουσιάστρια και ο αστέρας του μπάσκετ λέγεται ότι δυσκολεύονταν με το πολυάσχολο πρόγραμμά τους και τη διατήρηση της σχέσης εξ αποστάσεως, καθώς ο Μπεν έχει την έδρα του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ενώ η Μάγια ζει στο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya Jama (@mayajama)


«Ενώ και οι δύο νοιάζονται τόσο πολύ ο ένας για τον άλλον, πραγματικά τα έδωσαν όλα και συνειδητοποίησαν ότι απλά προέρχονται από δύο διαφορετικούς κόσμους» δήλωσε πηγή στη NY Post για το χωρισμό, προσθέτοντας ότι ήταν μία «από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής τους».

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος γι’ αυτούς. Τώρα καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν το χρόνο που νόμιζαν ότι θα αφιέρωναν σε αυτή τη σχέση. Μετά από πολλές νύχτες και ώρες ειλικρινών συζητήσεων, συνειδητοποίησαν τελικά ότι όσο κι αν αγαπούν ο ένας τον άλλον, η καριέρα τους και τα ατελείωτα ταξίδια τους έχουν κάνει απίστευτα αδύνατο να το κάνουν να λειτουργήσει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya Jama (@mayajama)