Το σημερινό Gala του My Style Rocks έχει άρωμα από το Bollywood, με τις διαγωνιζόμενες να έχουν βάλει όλη τους τη φαντασία για να φτιάξουν το look τους.

Χρώματα και κόνσεπτ έχουν κατακλύσει το πλατό, φέρνοντας όλη την κουλτούρα της Ινδίας ταξιδεύοντας τον κάθε τηλεθεατή σε μια άλλη εικόνα από αυτή που έχει συνηθίσει.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για την Όλγα, η οποία αποφάσισε να αλλάξει το κόνσεπτ της 10 λεπτά πριν βγει στην πασαρέλα.

Την αποκάλυψη την έκανε η Βασιλική κάνοντάς της απλά μία ερώτηση, με την Όλγα να της απαντά ψέματα!

Όπως ήταν φυσικό αυτό ανέβασε τους τόνους και την ένταση, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να παίρνει θέση γιατί γνώριζε πώς υπήρχε ένα κόνσεπτ που αφορούσε μία μεταφράστρια και αποκαλύφθηκε πώς αυτό άνηκε στην Όλγα.

Αφού στάθηκε μπροστά στους κριτές, άκουσε την «κατσάδα» της ειδικά όταν αναφέρθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης πώς όλο αυτό δεν ήταν δίκαιο για τα άλλα κορίτσια.

«Τώρα η λέξη δίκαιο δεν μου αρέσει πολύ», είπε η Όλγα, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να εκνευρίζεται περισσότερο λέγοντάς της: «Τότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα γιατί εμένα μου αρέσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση!».

Στους ίδιους τόνους ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δεν της έδωσε τα περιθώρια να πει πολλά κόβοντάς την με την ατάκα: «Μην με διακόπτεις σε παρακαλώ!»