Χαμογελαστοί και ιδιαίτερα ευδιάθετοι εμφανίστηκαν κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο παρέα με τον νεογέννητο γιο τους ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς πριν από λίγες ημέρες.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη καθ’ όλη τη διάρκειά της, με το γνωστό φωτογράφο να αποκαλύπτει προ ημερών πως κυκλοφορούσαν μεταμφιεσμένοι, προκειμένου να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απέκτησαν το 2020 τον πρώτο τους γιο, τον Χρήστο, τον οποίο βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο την χθες, Κυριακή, με τους δυο τους να μιλούν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το πώς βιώνουν τις πρώτες ώρες με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Για μένα είναι απλά ένα όνειρο με το καινούργιο, το μικρό μας το λουλουδάκι. Έχουμε βρει το πρόγραμμά μας πια, και ανυπομονούμε να πάμε σπίτι, στον Χρηστάκο μας», ανέφερε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

«Τρέμει η ψυχή μου για την πρώτη γνωριμία τους. Νομίζαμε ότι δεν είχαμε περιθώριο να αγαπήσουμε άλλο παιδί πέρα από τον Χρηστάκη και τώρα μας λείπει τόσο πολύ. Θέλουμε τα δύο να γίνουν ένα, μια ψυχή», εξομολογήθηκε από την πλευρά του ο γνωστός φωτογράφος, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει ότι: «Του λέγαμε επί μήνες ότι η μαμά έχει μωρό στην κοιλιά της, και το έδειχνε και το φιλούσε. Τώρα θα δούμε πώς θα υποδεχτεί το μωρό. Το έχει δει σε φωτογραφίες και σε βίντεο και χαίρεται, οπότε ελπίζω ο ενθουσιασμός να παραμείνει».

Η Ανίτα Μπραντ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπιση στη διάρκεια του τοκετού.

«Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό, αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Εγώ φοβόμουν πάρα πολύ και νομίζω πως υπήρχαν μερικές στιγμές που φοβηθήκαμε και οι δύο με τον Χάρη πάρα πολύ. Αλλά είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό και όλη την ομάδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Χάρη Χριστόπουλο να παραδέχεται ότι όσο περίμενε να ολοκληρωθεί ο τοκετός προσευχόταν.

«Προσευχόμουν. Φοβόμουν πάρα πολύ. Σε όλη την εγκυμοσύνη φοβόμουν», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος, με τον γιατρό του ζευγαριού να αποκαλύπτει ότι εκείνος είχε περισσότερη αγωνία από τη σύζυγό του, και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Ο Χάρης με έπαιρνε πιο συχνά από ό,τι η Ανίτα, έως πολύ πιο συχνά. Μου έστελνε και κάποια μηνύματα παραπάνω. Είχε λίγο περισσότερη αγωνία, είναι η αλήθεια», ανέφερε ο μαιευτήρας του ζευγαριού.

Αναφερόμενη, τέλος, στο πώς κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, η Ανίτα Μπραντ αποκάλυψε ότι στη διάρκειά της δεν έβγαινε εκτός σπιτιού, ενώ ούτε οι ίδιοι οι συγγενείς του ζευγαριού γνώριζαν τα ευχάριστα.

«Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά. Η μόνη έξοδός μου ήταν που πήγαινα στο γιατρό. Οι συγγενείς μας δεν ήξεραν ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και μας έχουν “βομβαρδίσει” με μηνύματα και ευχές, και όλοι είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα είναι η στιγμή που θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο», σημείωσε η Ανίτα Μπραντ.