Η Σακίρα γνωστοποίησε με μια ανάρτησή της στο Instagram ότι εγκαταλείπει την Βαρκελώνη, ευχαριστώντας τους φαν και όσους την στήριξαν κατά την παραμονή της στην Ισπανία. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια έφυγε μαζί με τους δύο γιους που απέκτησε με τον Ζεράρ Πικέ για το Μαϊάμι την Κυριακή.

Ψάχνουμε τώρα σταθερότητα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους», σημείωσε η Σακίρα, στην ανάρτησή της στο Instagram.


Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στη Βαρκελώνη

«Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές», έγραψε η Σακίρα.


Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzi» η Σακίρα έφυγε με τους δύο γιους της από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την Κυριακή «προς άγνωστο προορισμό». Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» το περιέγραψε ως το «τελευταίο αντίο» της καθώς στην συνέχεια η οικογένεια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.

Δείτε την ανάρτηση της Σακίρα στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)