Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», στην οποία μίλησε και για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεονώρας.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Ζουγανέλη - Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Δημητρίου για το «βελούδινο» διαζύγιο - Η ανάρτηση που είχε κάνει λίγο νωρίτερα στο Instagram

Δεν έδωσα καμία συμβουλή στην κόρη μου 

«Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι, που ναι μεν είναι δικό μου, αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε, λοιπόν, αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε ότι από το καλοκαίρι είχε έρθει σε προστριβές το πρώην ζευγάρι, αλλά σε πολιτισμένο βαθμό.

Δείτε ακόμη: Ζουγανέλη – Δημητρίου: Από τον ονειρεμένο γάμο στις Σπέτσες στο «βελούδινο» διαζύγιο (εικόνες-βίντεο)

Για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον χωρισμό τους:

«Με ενοχλεί και μερικές φορές με τρομάζει. Δεν θα με ενοχλούσε αν ήταν αλήθεια αυτά που δημοσιεύονται. Έχει συμβεί και σ' εμένα στο παρελθόν. Μια φορά είχαμε πάει στην εκδήλωση ενός ξενοδοχείου και βγαίνοντας έξω είδα τη βαφτιστήρα μου, Νικολέτα, με την οποία είχα να βρεθώ αρκετό καιρό. Από τη χαρά της ήρθε πάνω μου και με αγκάλιασε και έπεσε πάνω μου με όλο της το σώμα. Κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία και μια εφημερίδα που δεν υπάρχει πια με είχε εξώφυλλο: Ο Ζουγανέλης με γκόμενα στο ξενοδοχείο».