Ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί φέρονται να έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό σε δικούς τους ανθρώπους, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφέρουν λεπτομέρειες. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2014 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Εκδρομή» και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσαν έλξη ο ένας για τον άλλο. Η σχέση τους ήταν μόνο φιλική στην αρχή, ενώ στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Οι δυσκολίες

Από τις μεγάλες δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν όταν για ένα χρονικό διάστημα ήταν αναγκασμένοι να ζουν ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, μιας και η δουλειά τους δεν επέτρεπε να συγκατοικήσουν. Το ζευγάρι έχει παίξει μαζί και στη σειρά «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1 και αργότερα, για λίγο, στο «Όσο έχω εσένα».

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά είχε πει: «Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια, να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Υπάρχουν φάσεις στη ζωή μου που η ευθύνη με τρομάζει, γιατί σκέφτομαι πώς γίνεται να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στο μεγάλωμα του παιδιού».

«Από ανάγκη»

Ενώ μόλις τον προηγούμενο Οκτώβριο, σε ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξή του για το αν υπάρχουν σκέψεις να κάνει οικογένεια, ο Γιάννης Ποιμενίδης είχε απαντήσει: «Φυσικά και υπάρχουν, αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό, συμβαίνουν από ανάγκη». Απομένει τώρα να αποδειχθεί εάν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός ή απλά το ζευγάρι περνάει μια σοβαρή κρίση στη σχέση του.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 29 Μαρτίου 2023.