Κολλητές έχουν γίνει η Μαρία-Ολυµπία µε τη σύντροφο του αδελφού της Κωνσταντίνου Αλέξιου, Πόπι Ντελεβίν. Μάλιστα, η κόρη του Παύλου Γλύξµπουργκ φωτογραφήθηκε µε µαγιό δίπλα στην αγαπηµένη του αδελφού της. Με φόντο τα σύννεφα του ουρανού, οι δυο τους πόζαραν, µε τη Μαρία-Ολυµπία να γράφει: «Πάνω απ’ τα σύννεφα».

Πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος επιβεβαίωσε τη σχέση του µε την αδελφή της Κάρα Ντελεβίν, Πόπι, µε µια φωτογραφία στο Instagram. Συντάκτης της «Daily Mail» είχε δηµοσιεύσει φωτογραφίες του ζευγαριού, καθώς περπατούσαν χέρι χέρι στο ∆υτικό Λονδίνο. «Στέκονταν, φιλιούνταν και αγκαλιάζονταν στη µέση ενός βιβλιοπωλείου. Σίγουρα δεν ανησυχούσαν για το εάν θα τους έβλεπαν µαζί», είχε δηλώσει αυτόπτης µάρτυρας.

Οι φήµες, σύµφωνα µε το δηµοσίευµα της «Daily Mail», για την κατάρρευση του γάµου της Πόπι Ντελεβίν άρχισαν από τότε που ο Τζέιµς Κουκ παραιτήθηκε από διευθυντής της εταιρείας της, Poppy Delevingne Limited, τον περασµένο µήνα. Όσο για τον Κωνσταντίνο ή Τίνο, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, είναι ο γιος του Παύλου Γλύξµπουργκ και της Μαρί-Σαντάλ, µε την «Daily Mail» να αναφέρει πως είναι ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίµατους εργένηδες της Ευρώπης.
olympia

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 24 Μαρτίου 2023