Μία αποκαλυπτική συνέντευξη, σχετικά με την καλλιτεχνική του πορεία, τη ζωή του, αλλά και τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι πολύ ευχαριστημένος από τον εαυτό του, και ότι υπήρξε ελαστικός μαζί του.

Δεν τα πήγαμε καλά με τον εαυτό μου στην πανδημία

«Δεν τα πάω πολύ καλά με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δούλευα πάρα πολύ, και μάλλον για αυτό δούλευα τόσα χρόνια, σε 5-6 δουλειές, για να μην σκέφτομαι τίποτα και να προχωράω. Μετά την πανδημία τα πράγματα “κάθισαν” λίγο και είχα περισσότερο καιρό και είχα πολλές επισκέψεις από το παρελθόν και δεν μπόρεσα να τις κοντρολάρω όλες», περιέγραψε αρχικά ο ηθοποιός.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου

«Δεν είναι και εύκολο να μένεις με τον εαυτό σου. Τώρα αναγκαστικά έμεινα, αυτά τα δύο χρόνια. Δεν τα πήγαμε καλά. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα, πιο κοντά μου. Έκανα πράγματα που δεν είχα λόγο να τα κάνω, μόνο για να γεμίσω ένα κενό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από λεφτά δεν μου έμεινε τίποτα

«Έχω κάνει 5-6 πολύ καλές δουλειές, παραπάνω όχι, αλλά έχω κάνει όμως και πολύ κακές δουλειές. Αυτά που ήθελα πολύ να κάνω, δεν τα τελείωσα. Υπήρξα πολύ ελαστικός με τον εαυτό μου. Ήθελα να γεμίσω το χρόνο μου. Δεν δούλευα για τα λεφτά, δεν μου έμεινε τίποτα. Δεν έχω μεγάλο σπίτι, δεν έχω αυτοκίνητο, τίποτα, ένα σπίτι 82 τ.μ. έχω.


Δεν μου έλειψε η αγάπη

Αλλά έκανα πολλά ταξίδια, ευχαριστήθηκα πολλά, γέμισα με εντυπώσεις, κατάλαβα τι σημαίνει τέχνη, τι σημαίνει ζωή. Δεν μου έλειψε η αγάπη, αλλά ούτε και μου περίσσεψε. Δεν μου δημιούργησε κανένα τραύμα αλλά ούτε μια μεγάλη πληρότητα», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.


Εγώ ανοίγομαι πρώτος

Ο ίδιος δήλωσε « σκανδαλωδώς ανοιχτός» στους ανθρώπους, τονίζοντας ότι «Πολλές φορές είναι λάθος, ίσως το κάνω από φόβο μήπως και δεν με δεχθούν και ανοίγομαι εγώ πρώτος».

Για την συμμετοχή του στο J2US

«Το J2US ήρθε σε μια περίοδο που βουλιάζαμε θεατρικά. Ήρθε μέσα στη πανδημία και ήταν για όλους μας σωτήριο. Ως κριτής θέλω να βοηθήσω με έναν δικό μου τρόπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: