Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για την αγάπη του για το γυναίκειο φύλο.
«Αγαπάω το γυναίκειο φύλο Η μητέρα μου που ήταν τρυφερή και δοτική με έκανε να αγαπάω τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι οι μανάδες μας, οι κόρες μας», είπε ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε και «κόπηκε» ξαφνικά», για τις επαναλήψεις και για το εάν θα επέστρεφε ως παρουσιαστής. Ο ηθοποιός μίλησε για το εάν θα επέστρεφε στην τηλεόραση, στον ρόλο του παρουσιαστή.

«Θα επέστρεφα ως παρουσιαστής, αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν είμαι παρουσιαστής, ούτε σκοπεύω να γίνω, αλλά αν κάτι μου αρέσει θα το κάνω», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρής. Για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ανέφερε πως, «δεν έχει προλάβει να μου λείψει το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζα. Το βλέπω στις επαναλήψεις». «Η υγεία είναι η μόνη μου ανασφάλεια, όλα τα άλλα έρχονται», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Η Μαρία Κωνσταντάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξή αναφέρθηκε στον γάμο και στη δημιουργία οικογένειας.

«Με έχει πιάσει γεροντοκορίαση, προτιμώ τα ζώα από τους ανθρώπους. Όταν κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο με άλλον με ενοχλεί και η αναπνοή του. Οι γονείς μου δεν ελπίζουν πια ότι θα παντρευτώ, δεν έχουν καμία αξίωση», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. «Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει γιατί ήθελα να γινώ ηθοποιός και να δουλέψω σε μπαρ. Στα 28 σκεφτόμουν να κάνω ένα παιδί, αλλά μετά έκανα ψυχοθεραπεία και αποφάσισα ότι τελικά δεν θέλω», συμπλήρωσε.

Ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε σε πικάντικες ερωτήσεις.
«Είναι το ίδιο γυναικά και άντρας σήμερα. Σε έναν άνθρωπο κοιτάζω το βλέμμα και το περιεχόμενο της συζήτησης που θα αναπτύξω μαζί του. Δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια για τους μηρούς μου», αποκάλυψε ο σχεδιαστής. «Ο σύντροφός μου δεν αντέχει που τρώω πιο αργά από εκείνον. Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφο μου ότι θα γίνω στρέιτ», συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς!

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



«Άμα δεις κουτσουλιά στο αυτοκίνητο είναι μεγάλη τύχη» - Οι εμπειρίες των παρουσιαστών για τις κουτσουλιές.