Εφόσον οι φήμες ευσταθούν και η Σακίρα έχει προχωρήσει τη ζωή της με ένα νέο έρωτα, οι ενδείξεις για το γεγονός ότι δεν στόχευε τον πρώην σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ, με τα τραγούδια της, αλλά τα χρήματα, είναι πια έντονες. 

Συγκεκριμένα, η Κολομβιανή ποπ σταρ φέρεται να έχει σχηματίσει σχέση με άντρα ο οποίος έχει για έδρα του το Μαϊάμι, ενώ η ίδια θα μετακομίσει στην πόλη της Φλόριντα με τα παιδιά της κατά τα μέσα Απριλίου, όπως αναφέρεται. 

Μάλιστα, λέγεται πως το Μαϊάμι είναι το μέρος που γνωρίστηκαν. Έτσι, δικαιολογούνται και τα συχνά ταξίδια που κάνει σε αυτόν τον προορισμό η Σακίρα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το «Telecinco», οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να ζει έναν νέο έρωτα είναι έντονες. «Είναι ένα μυστικό ειδύλλιο, θα δει το φως της δημοσιότητας σύντομα», αναφέρει δημοσίευμα.

Αυτό ίσως να σημαίνει και την οριστική «λήξη» της ιστορίας της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, αφού και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής ζει εδώ και μήνες τον έρωτά του με την Κλάρα Κία, χωρίς να τον απασχολούν τα δημοσιεύματα γύρω από τον χωρισμό του με την Κολομβιανή σταρ.