Ο χωρισμός του Gerard Piqué από τη Shakira ήταν ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα στην ξένη σόουμπιζ, με το Tik Tok αλλά και τα ξένα ΜΜΕ να έχουν πάρει «φωτιά».

Ο τρόπος που έμαθε η Λατίνα τραγουδίστρια πώς ο σύζυγός της την απατά έγινε viral σε χρόνο dt, με τους πάντες να βάζουν σημαδάκι πάνω σε βαζάκια για να γνωρίζουν εάν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο σπίτι.

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής αγνοεί τους πάντες και τα πάντα, αφού έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και πλέον είναι μαζί με την Clara Chia, με τους paparazzi να τους κυνηγούν σε κάθε τους εμφάνιση.

Ωστόσο, για πρώτη φορά θέλησε να πει κάποια πράγματα σχετικά με τον χωρισμό του από τη Shakira, δείχνοντας αμετανόητος για τις επιλογές του.

«Ο καθένας έχει την ευθύνη του να προσπαθήσει να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για τα παιδιά του. Είναι θέμα προστασίας τους. Αυτή είναι η δουλειά όλων των γονιών με παιδιά. Σε αυτό είμαι επικεντρωμένος και αυτή είναι η δουλειά μου ως πατέρας. Ο καθένας μας παίρνει τις αποφάσεις που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερες. Νομίζω ότι τελικά το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω.

Την ημέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και ελπίζω να έκανα πάντα αυτό που ήθελα. Οι άνθρωποι που αγαπώ και νοιάζομαι είναι αυτοί που με γνωρίζουν. Τα υπόλοιπα δεν είναι σημαντικά για μένα. Ξοδεύω την ενέργειά μου στο να είμαι με τους αγαπημένους μου και να τους δίνω αυτό που έχω.

Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να καθαρίσω την εικόνα μου… Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου και ήξερα πώς να διατηρήσω την ευτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος», δηλώνει ο Piqué.