Είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

Μετά από το διαζύγιό του από την 28χρονη Σεϊμά Σούμπασι, τη γυναίκα που στάθηκε αφορμή για τον χωρισμό στον δεύτερο γάμο του, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπό της 23χρονης Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε το 2020 όταν και ανέβηκε η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram. Βρίσκονταν στο σκάφος του διάσημου Τούρκου παραγωγού, ενώ στη συνέχεια έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο.

Δεν διστάζουν μάλιστα να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media.

Η Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά γεννήθηκε στην τουρκική πόλη Γιάλοβα το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδασε Νοσηλευτική και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ.



Οι φήμες που εξόργισαν τον Ατζούν Ιλίτζαλι

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah ήθελε τον Ατζούν Ιλίτζαλι να γίνεται ξανά πατέρας ενός μικρού αγοριού από την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

Δημοσιογράφος της Hurriyet επικοινώνησε με τον Τούρκο παραγωγό που διέψευσε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του, εξοργίστηκε με όσα γράφτηκαν.

Εκείνο που τον ενόχλησε είναι το γεγονός ότι το όνομά του επανήλθε στη δημοσιότητα με μια ψευδή είδηση, τη στιγμή που ο ίδιος προσέφερε μεγάλη βοήθεια στους σεισμόπληκτους της χώρας του.





ΣΤΟ ΚΑΧΡΑΜΑΝΜΑΡΑΣ

 

Μετά τους µεγάλους σεισµούς στο Καχραµανµαράς, που σηµειώθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου και έπληξαν 10 πόλεις, όλα τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια έκαναν από κοινού µια εκποµπή για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν. Η εκστρατεία «Turkey One Heart» ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου και µεταδόθηκε σε συνεργασία µε τα κανάλια ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 και TV 8. Στη µετάδοση αυτή συµµετείχαν δεκάδες γνωστά πρόσωπα των δηµοφιλών τηλεοπτικών σειρών της γειτονικής χώρας, αλλά και πολλά ιδρύµατα και πολίτες, που έκαναν τις δικές τους δωρεές.

Ενας από αυτούς ήταν και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος µάλιστα παρουσίασε το πρόγραµµα. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δώρισε 5 εκατοµµύρια τουρκικές λίρες, ενώ προηγουµένως είχε παράσχει βοήθεια στέλνοντας στην περιοχή του σεισµού 100 φορτηγά µε είδη πρώτης ανάγκης και όχι µόνο.

∆είχνοντας από την πρώτη ηµέρα την υποστήριξή του σε όλες τις επαρχίες που επλήγησαν από τον σεισµό, ο Ιλιτζαλί επισκέφτηκε την περιοχή, όπου η οµάδα του «MasterChef» µοίρασε τρόφιµα και τόνωσε το ηθικό των σεισµοπλήκτων. Αυτές τις στιγµές µοιράστηκε ο σεφ, µέλος της κριτικής επιτροπής του «MasterChef», Μεχµέτ Γιαλτσινκάι, ο οποίος µάλιστα ευχαρίστησε τον Τούρκο παραγωγό για την υποστήριξή του.

 

 *Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 19/3




Το χρυσό διαζύγιο

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι και η Σεϊμά Σούμπασι, ένα χρόνο μετά το γάμο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός, σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών θα καταβάλει μηνιαίως στην πρώην σύζυγό του 125.000 τουρκικές λίρες, δηλαδή 21.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό, όμως, συνοδεύεται από έναν ιδιαίτερο όρο. Η όμορφη πρώην σύζυγός του θα παίρνει τη διατροφή αρκεί να μην παντρευτεί ξανά.

Το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό, με τη Σεϊμά Σούμπασι μένει με την κόρη της. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση του παιδιού τους.