Την ίδια ώρα που τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για Βανδή-Μπισμπίκη, η όμορφη τραγουδίστρια κλείνει αυτιά και μάτια σε όλα και στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγαπημένο της. 

Αύριο ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει πρεμιέρα σε μία πολύ ιδιαίτερη παράσταση που θα συζητηθεί.

Η Δέσποινα Βανδή φυσικά και θα είναι παρούσα, όπως ακριβώς έκανε και εκείνος - και συνεχίζει να κάνει- σε κάθε νέο της βήμα.

Είναι άλλωστε ένα ζευγάρι που βιώνει τον απόλυτο έρωτα και είναι πολύ δεμένο. Έτσι ήταν αδύνατον να μη δείχνουν και εμπράκτως ο ένας στον άλλον τη στήριξή του.

Ποιος δεν γνωρίζει άλλωστε πως ο  Βασίλης Μπισμπίκης  είναι ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας και βρίσκεται πάντα εκεί, κοντά της, πίσω από τις κάμερες σε οποιαδήποτε εμφάνισή της για να τη θαυμάσει και να την αποθεώσει ως ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της.

Το ίδιο φανατική θαυμάστριά του όμως είναι και εκείνη καθώς λατρεύει την υποκριτική του δεινότητα και φυσικά όλη την πορεία του μέχρι σήμερα.

Έτσι, θα είναι από τις πρώτες που θα βρεθεί αύριο (22/3) στη Στέγη στο πλευρό του για να του δίνει δύναμη και να του διώχνει το άγχος που κρύβει πάντα κάθε πρεμιέρα.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στα stories της στο instagram την αφίσα της παράστασης, θέλοντας να υπενθυμίσει στους θεατρόφιλους πως πρέπει να δουν αυτή την ξεχωριστή παράσταση.