Μία από τις όµορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η ∆ανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάµπρος Λάζαρης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελµατικό επίπεδο. Η σχέση τους µέρα µε τη µέρα δυναµώνει, ενώ εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηµατίας έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το κοινό τους µέλλον. 

danai-pappa-lampros-lazaris-lissavona-_3_

Ο Λ. Λάζαρης και η ∆. Παππά απέκτησαν µια όµορφη εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, στον τόπο όπου ο πρώτος πέρασε και περνάει όλα του τα καλοκαίρια,
καθώς κατάγεται από τη Λευκάδα. Ο ίδιος, µάλιστα, ετοιµάζεται να δραστηριοποιηθεί και επαγγελµατικά στο νησί, γεγονός που αποκάλυψε µέσα από τον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram. Η ∆ανάη Παππά και ο σύντροφός της είναι λάτρεις των ταξιδιών και, κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους τούς το επιτρέπουν, φροντίζουν να κάνουν µικρά ταξίδια, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, προκειµένου να δουν νέα µέρη και ανθρώπους.

danai-pappa-lampros-lazaris-lissavona-_1_

Στην Πορτογαλία


Αυτήν τη φορά, η ∆ανάη Παππά και ο Λάµπρος Λάζαρης επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Πορτογαλία, και πιο συγκεκριµένα στη Λισαβόνα. Μάλιστα, τόσο η ηθοποιός όσο και ο αγαπηµένος της φρόντισαν να δηµοσιεύσουν στα social media αρκετά βίντεο και εικόνες. Παράλληλα, γιόρτασαν τα γενέθλια του Λάµπρου Λάζαρη, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος µέσα από τον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram, δηµοσιεύοντας µια σειρά από φωτογραφίες µε την έκπληξη που δέχτηκε από τα αγαπηµένα του πρόσωπα.

4005c23f-danai-pappa-lampros-lazaris-lissavona-_13_