Εκρηκτικό ήταν το χθεσινό Survivor all star, καθώς ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο όχι μόνο ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και σε μέλη της ίδιας ομάδας.

Από την χθεσινή ήττα των Διασήμων και την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, προέκυψε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία ναι μεν φάνηκε να δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά της, αλλά ταυτόχρονα θεωρεί ότι αδικήθηκε.

«Δεν θα ήθελα να τελειώσει εδώ αυτό το ταξίδι. Δεύτερη φορά που το περνάμε, ο καθένας για διαφορετικό λόγο εδώ μέσα. Για να επιβεβαιώσει ο καθένας πράγματα για τον εαυτό του. Δεν περίμενα κανένας να μου επιβεβαιώσει, αν είμαι καλή ή όχι. Ομολογουμένως το περίμενα και δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας αλλά το περίμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νικολέτα στο Survivor all star.

Βέβαια μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να χάρηκε που δεν ψηφίστηκε αυτήν την φορά η Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως θα έρθει η σειρά του. Συγκεκριμένα στο χθεσινό αγώνισμα της ασυλίας του Survivor all star, οι Διάσημοι ανέτρεψαν το προχθεσινό σκηνικό και κατάφεραν θριαμβευτική νίκη έναντι των Μαχητών.

Τον κρίσιμο τελευταίο πόντο της ομάδας του έχασε ο Τάκης, ο οποίος «υπέγραψε» με αυτήν του την άστοχη κίνηση και την αντίδρασή του την υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος εκτόξευσε τα βέλη του για τις κινήσεις του Ηλία Γκότση στο Survivor all star και τον κατηγόρησε ευθέως ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά. «Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα» είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:



Τάκης: «Έτρεχα στα κύματα και ο Γκότσης λιαζόταν κάτω από ένα φοίνικα»