Δεν το βάζει κάτω παρά τα 92 του χρόνια ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ, αφού αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε ξανά και ενώ μετρούσε μόλις 6 μήνες γνωριμίας με την Αν Λέσλι Σμιθ και είχε περάσει λιγότερο από ένας χρόνος από το διαζύγιό του από την Τζέρι Χολ.

Ο 92χρονος επιχειρηματίας σε συνέντευξή του σε ένα από τα δικά του έντυπα, τη New York Post, σήμερα το πρωί, αποκάλυψε πως έκανε την πρόταση γάμου στην 66χρονη Σμιθ με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, το οποίο επέλεξε «προσωπικά ο ίδιος».

Φοβόμουν να ερωτευτώ ξανά - Είμαι βέβαιος πως θα είναι ο τελευταίος μου γάμος


Ο Μέρντοχ, ο οποίος έχει παντρευτεί 4 φορές στο παρελθόν, παραδέχθηκε ότι ήταν «αγχωμένος» όταν έκανε την πρόταση γάμου, εξομολογούμενος ότι φοβόταν να ερωτευθεί, αλλά δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι ο γάμος του με τη Σμιθ θα είναι ο «τελευταίος» του.


«Ήμουν πολύ αγχωμένος», είπε, ενώ αποκάλυψε πως το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί φέτος, στα τέλη του καλοκαιριού. «Φοβόμουν να ερωτευθώ, αλλά ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».

Ο πρόσφατα αρραβωνιασμένος δισεκατομμυριούχος -η αξία της περιουσίας του υπολογίζεται στα 17 δισεκατομμύρια δολάρια- έκανε την πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη, την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, αστειευόμενος στη συνέντευξη: «Είμαι κατά το ¼ Ιρλανδός».

Πρόταση γάμου μόλις 6 μήνες μετά τη γνωριμία τους


Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως αυτός και η Σμιθ γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στον αμπελώνα Moraga, στο Μπελ Έαρ της Καλιφόρνια, εξηγώντας ότι της τηλεφώνησε δύο εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους.

Όσο για τη μέλλουσα νύφη και χήρα του εκλιπόντος αστέρα της κάντρι μουσικής, Τσέστερ Σμιθ, περιέγραψε τη σχέση τους ως «δώρο Θεού», αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι μοιράζεται «τα ίδια πιστεύω» και μιλάει «την ίδια γλώσσα».

«Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Όπως και ο Ρούπερτ, ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας. Εργάστηκε για τοπικές εφημερίδες, ασχολήθηκε με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και βοήθησε στην προώθηση της Univision. Οπότε μιλάω τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις», ανέφερε και πρόσθεσε ότι αισθάνεται πως περίμενε «την κατάλληλη στιγμή» για να αρραβωνιαστεί ξανά.

Ο 5ος γάμος για τον Μέρντοχ - Χώριζε τη μία και παντρευόταν «καπάκι» την άλλη


Θα είναι η πέμπτη φορά που θα ντυθεί γαμπρός ο Ρούπερτ Μέρντοχ. Ο δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει έξι παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του, την 64χρονη κόρη του Προύντενς (είναι μόλις δύο χρόνια μικρότερη από τη νέα του αρραβωνιαστικιά) με την πρώτη σύζυγό του Πατρίτσια Μπούκερ, την 53χρονη Ελίζαμπεθ και τους γιους, τον 50χρονο Λάχλαν και τον 49χρονο Τζέιμς, με τη δεύτερη σύζυγό του Άννα Μαν, και τις κόρες, την 21χρονη Γκρέις και τη 19χρονη Κλόε, με την τρίτη του σύζυγο, Γουέντι Ντενγκ.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ με την πρώην σύζυγό του, Άννα
Ο Ρούπερτ Μέρντοχ με την πρώην σύζυγό του Άννα

Ο Μέρντοχ και η τέταρτη σύζυγός του, το πρώην σούπερ μόντελ Τζέρι Χολ, δεν απέκτησαν παιδιά κατά τη διάρκεια του εξαετούς γάμου τους, ο οποίος έληξε πέρυσι.

Ο δισεκατομμυριούχος παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, την πρώην αεροσυνοδό Πατρίτσια, το 1956, ωστόσο χώρισαν το 1967. Την ίδια κιόλας χρονιά παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Άννα, μια δημοσιογράφο, με την οποία έμεινε μαζί για 32 χρόνια, πριν από το διαζύγιό τους το 1999. Στο πλαίσιο του διακανονισμού του διαζυγίου τους, η Άννα κέρδισε 1,7 δισ. δολάρια, εκ των οποίων 10 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με το CNBC.

O Ρούπερτ Μέρντοχ με την Τζέρι Χολ την ημέρα του γάμου τους
O Ρούπερτ Μέρντοχ με την Τζέρι Χολ την ημέρα του γάμου τους

Ο Μέρντοχ στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Γουέντι, μόλις 17 ημέρες μετά το διαζύγιό του με τη δεύτερη σύζυγό του. Τη χρονική περίοδο του γάμου τους ο Μέρντοχ ήταν 68 ετών. ενώ η Γουέντι μόλις 30. Ο γάμος τους διήρκεσε 14 χρόνια, πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ με την τέταρτη σύζυγό του Γουέντι
Ο Ρούπερτ Μέρντοχ με την τέταρτη σύζυγό του, Γουέντι