Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Στράτο Μαυροειδάκο το πρωί σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του αστυνομικού που οδηγούσε τον γερανό στην Ακαδημίας και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί διαδηλωτής που βρισκόταν στο σημείο και να κινδυνεύσουν άλλοι.

Ο γ.γ. ειδικών φρουρών Αττικής υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», κάτι που ενόχλησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία τον ρώτησε «αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;».

Τότε ο Στράτος Μαυροειδάκος απάντησε: «Tι λέτε, κυρία Παγώνη! Άριστα έκανε ο συνάδελφος!» και υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός του γερανού συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», με την κ. Παγώνη να συμπληρώνει: «Δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα».

«Δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ. Οταν βγαίνει ένας πεζός στον δρόμο και βγάζει κάδους ο αστυνομικός θα διώξει τους κάδους. Ο αστυνομικός δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη. Άκρως επαγγελματική η συμπεριφορά του», επανήλθε εκ νέου ο Στράτος Μαυροειδάκος, για να σχολιάσει κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη: «Οταν κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι του οι προληπτικοί δεν πρέπει να βγαίνουν και να κάνουν αυτές τις δηλώσεις, υπάρχουν ανώτατα όργανα για κάθε υπηρεσία και κρίνεται ο καθένας μας».