Στο «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε το πρωί σήμερα (16/3) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και, μεταξύ άλλων, απάντησε για την τρίτη κοπέλα που ειπώθηκε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά ο Μάριος Πρίαμος, πριν μπει στο Survivor All Star.

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής: ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε "έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κ.λπ.". Εκείνος απάντησε ναι. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά», αποκάλυψε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μιας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο».

«Μας βγήκε Μάνθος Φουστάνος»

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της 26ης Φεβρουαρίου αποκαλύφθηκε το όνομα του τρίτου προσώπου που είχε έρθει κοντά ο Κύπριος όταν συζητούσε η Ελευθερία Ελευθερίου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
«Έλα, Χριστέ και Παναγιά, μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την Σ… Μπράβο σεξουαλικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάβοντας «φωτιές».