Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, και η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν στην ετήσια τελετή της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ, όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες με… καιρικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο αέρας αναστάτωσε τις δύο γυναίκες αφού παραλίγο να χάσουν τα καπέλα τους.

Η 75χρονη Καμίλα, φορούσε ένα ζαφειρένιο μπλε παλτό της Fiona Clare και ιδίου χρώματος καπέλο, καθώς και μία από τις ζαφειρένιες καρφίτσες της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η βασιλική σύζυγος «μάχεται» να κρατήσει στη θέση του το καπέλο της, την στιγμή που το φουστάνι της σηκώνεται από τον αέρα.

kamila-forema
kamila-foreama

Δεν πήρε το χέρι της από το καπέλο η Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα σύνολο Erdem αξίας 3.000 λιρών και μια διαμαντένια καρφίτσα – δώρο του βασιλιά Καρόλου όταν έλαβε μαζί με τον σύζυγό της τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο φακός την κατέγραψε να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να προχωρά προς το Αβαείο με τον αέρα όμως να σηκώνει τη φούστα της, η οποία ήταν ευτυχώς μίντι αποφεύγοντας έτσι κάποιο «ατύχημα». Ωστόσο, παραλίγο να χάσει το καπέλο της, προλαβαίνοντας όμως να βάλει το χέρι της και να το συγκρατήσει στη θέση του.

Η ετήσια εκδήλωση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας τιμά τις 56 χώρες σε όλο τον κόσμο που αποτελούν την Κοινοπολιτεία. «Εργαζόμενοι σε συνεργασία για την επίτευξη κοινών οικονομικών, περιβαλλοντικών, κοινωνικών και δημοκρατικών στόχων, η τελετή επιδιώκει να αναδείξει μια τεράστια κοινότητα που καλύπτει κάθε γεωγραφική περιοχή, θρησκεία και πολιτισμό, αγκαλιάζοντας την ποικιλομορφία του πληθυσμού της, που ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους, εκ των οποίων πάνω από το 60% είναι κάτω των 30 ετών» ανέφερε το παλάτι σε ανακοίνωσή του. Το φετινό θέμα ήταν «Σφυρηλατώντας ένα βιώσιμο και ειρηνικό κοινό μέλλον».

Παρόντες στην εκδήλωση, στην οποία εκφώνησε για πρώτη φορά το μήνυμά του για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, ο βασιλιάς Κάρολος αποτίοντας φόρο τιμής στη μητέρα του, ήταν επίσης ο νέος δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου- ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η Σόφι- καθώς και η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της.