Ένα βήμα παραπέρα προχώρησαν τη σχέση τους ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ και η Πόπι Ντελεβίν.

Σύμφωνα με το ισπανικό Hello, ο 24χρονος γόνος της πρώην βασιλικής οικογένειας και το μοντέλο, αδερφή της Κάρα Ντελεβίν, δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους και κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους του Λονδίνου, χωρίς να τους νοιάζει αν γίνονται στόχος παπαράτσι, ωστόσο δεν είχαν επισημοποιήσει το ειδύλλιό τους.

Μέχρι τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφία της αγαπημένης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

popi

Ο 24χρονος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, που δεν είναι πολύ δραστήριος στα social media, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία της Πόπι Ντελεβίν.

Το 36χρονο μοντέλο και ηθοποιός εμφανίζεται στο προφίλ, φορώντας ένα μωβ μπικίνι, τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά και πίνει το ποτό της μέσα από μια καρύδα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ξεκινήσουν τη σχέση τους, μεταξύ της οικογένειας του Αλεξίου και της Πόπι υπήρχε ήδη μια φιλία.

Αλλωστε ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ζούσαν στον Λονδίνο μόνιμα μέχρι το 2017 που μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Ήταν ακριβώς εκείνη τη χρονιά, πριν από τη μετακόμισή τους που ο Παύλος Γλύξμπουργκ διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 50α γενέθλιά του στο κτήμα του The Cotswolds, στο οποίο κάλεσε την οικογένεια Ντελεβίν.

Ενδεχομένως, λοιπόν, σε αυτό το πάρτι έγινε η πρώτη γνωριμία που εξελίχθηκε σε φιλία και έρωτα.

Παρά τη διαφορά ηλικίας των 12 ετών, οι δυο τους απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.